Mano Tartar padažas

Mano vienas mėgiamiausių padažų yra Tartar. Turi jis savo standartus, priklausomai nuo šalies jie gali skirtis. Pateiksiu jums saviškį. Bet pirmiausia noriu pasakyti, kad padažas tinka prie labai skirtingų patiekalų. Ypač gerai dera su jūros gėrybėmis. Aš ji naudoju kaip salotų padažą arba prie keptų bulvyčių arba skrudintos duonos.

Tartar padažas

Pagaminimas labai greitas ir paprastas.

Reikia:

Lygiomis dalimis

-marinuoti agurkėliai,

-grietinėlė,

-majonezas.

Iš kupinas šaukštelis krienų.

 

Sutarkuoti arba labai smulkiai supjaustyti agurkėlius. Tiesa, vietoj jų galima naudoti kaparėlius. Padažas turės kiek intensyvesnį skonį. Jei naudojat kaparėlius tai jų dėti kiek mažiau nei dėtumėt agurkėlių. Sumaišome su grietinėle, majonezu ir krienais.

Viskas. Labai gardu, o darbo tikrai labai mažai.

Su bulvytėmis... mmmm

Jei norite pasigaminti skanių bulvyčių namuose, siūlau daryti taip. Nuskustas bulves supjaustyti norimomis juostelėmis. Jas apvirti, bet ne iki galo. Tada suberkite į skardą, pabarstykite prieskoniais ir apkepkite orkaitėje. Jei yra galimybė, pabaigoje įjunkite ventiliatorių, tada jos dar skaniau apskrus.

 

Skanaus!

 

 

Share

2 Responses to Mano Tartar padažas

  1. mindaugas parašė:

    Vat šito patiekalo, mielai norėčiau užkrimsti svečiuose 🙂

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos