Užtepas su tunu

Šiaip jau nevalgau jokių vandens gėrybių: nei žuvies, nei ten dar visokių turtų. Tiesiog nelabai skanu, o dar ir alergiška. Bet vat ima kartais ir pramuša. Tokiems atvejams turiu tokį kompromisinį variantą – užtepą su tunu.

Su kambariokėm darydavom panašų, kada nors ir apie jį parašysiu, o šiam kartui štai toks receptukas.

*4 virti kiaušiniai,

*gabalėlis fermentinio sūrio,

*nedidelė  dėžutė tuno (aliejuje arba savo sultyse),

* pora šaukštų majonezo,

*kaparėlių.

Kiaušinius ir sūrį sutarkuoti arba labai labai smulkiai supjaustyti, man tarkuoti greičiau ir masė gražesnė. Sudėti tuną. Skystį rekomenduočiau nupilti atskirai, ypač jei tai aliejus. Arba galima nebedėti majonezo, o palikti aliejų. Majonezas man patinka labiau nes priduoda papildomą prieskonį. Taigi nesvarbu su kuo darote aliejumi ar majonezu – masę kruopščiai išmaišykite.

Tepkite masę ant mylimos duonos riekelės, man patinka ant baltos. O ant viršaus pabarstykite kaparėlių. Na blogiausiu atveju jei jau nėra kaparėlių, pabandykite su marinuotais agurkėliais.

Užtepas su tunu

Skanių jums užkandžių!

Share

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos