Šiltos kūdikėlių kojos

Vos tik kūdikėlis gimsta, jam rekomenduojama užmauti vilnos kojinaites. Ir dar kuo šiurkštesnes. Yra manančių, jog vilna, kieno ji bebūtų- avies, kupranugario ar šuns, turi daug puikių savybių. Švelnus vilnos masažas slopina skausmą, mažina uždegimą ir stiprina organizmą. Kūdikėlio pėdutėms liečiantis  su vilna yra aktyvinama kraujotaka tuo pačiu neleidžiant joms sušalti. Kai kūdikėlio pėdutės šiltos, jis yra daug ramesnis. Tai pat yra stimuliuojami tam tikri centrai, veikiantis kūdikėlio kvėpavimą, tad sumažinama staigios kūdikių mirties rizika.

Kojinaitės maunamos ant plikos kojytės tik porą mėnesių. Tačiau neverta vilnos atsisakyti ir vėliau. Vilnos kojinaites arba batukus galima užmauti ant rūbelių. Tada bus dviguba nauda: Kūdikėlio kojytės bus apsaugotos nuo šalčio, o mamos patenkins savo norą papuošti savo angelėlį kuo nors išskirtiniu.

Taigi pristatau jums nertus batukus.

Mažyčiai pirmi batukai

Jei nemokate pačios, parašykite man. Kiekvienus batukus galima papuošti įvairiomis detalėmis. Jos suteiks dar daugiau žavesio, o tai ką kūdikėlis galės patampyti, pakrapštyti skatins jį rankytėmis siekti savo kojyčių.  Belieka pasakyti, kad mažylių mada gali būti ne tik graži, bet ir naudinga.

Kiekvienam kūdikėliui galiu sukurti vis kitokius batukus, nes idėjos net verda galvoje.

Share

2 Responses to Šiltos kūdikėlių kojos

  1. siuline.lt parašė:

    faini pirmi batukai…

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos